Ukratko...


Salon nameštaja i enterijera "Aurora" posluje u sastavu D.O.O. BAT od 2006 godine. Nalazi se u ulici Save Nemanjića broj 6 na prvom spratu bivšeg "C-Market"-a. Asortiman u salonu čini roba renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

Transport...


Mi obezbeđujemo prevoz robe od salona do naših cenjenih potrošača. Jedino u slučaju većih putnih razdaljina od naših prodajnih objekata, vrši se doplata za određene putne troškove transporta.

Rokovi isporuke...


Proces nabavke i isporuke robe odvija se u intervalu od 15-20 dana. Nekada je rok i sporuke u vremenskom razmaku od nekoliko sati u slučaju da je proizvod dostupan na prodajnom lageru, i to; roba koja je na akciji, roba iz izloga,...prema posebnom dogovoru.

Popusti...


U svim salonima nameštaja i enterijera "Aurora" svi kupci koji kupe robu u dole navedenim vrednostima, dobijaju popust na vrednost kupljene robe, i to;
- za vrednost kupljene robe preko 100 000 din - popust od 3%
- za vrednost kupljene robe preko 250 000 din - popust od 5%
- za vrednost kupljene robe preko 500 000 din - popust od 7%

Plaćanje...


Našim kupcima omogućili smo, osim gotovinskog plaćanja različite vidive i načine plaćanja, kao što su:
- platne kartice
- krediti
- prodaja na rate putem čekova građana.

Garancija...


Od trenutka kupovine robe u našim prodajnim objektima, ključnu stavku čini garancija svake kupljene robe sa odgovarajućom deklaracijom koja zadovoljava ISO 9001 standarde u proizvodnji nameštaja.

Reklamacije...


Ako imate reklamaciju na robu kupljenu u salonima nameštaja i enterijera Aurora, garantujemo Vam, da ćemo u koliko je reklamacija opravdana, u zakonskom predviđenom roku rešiti istu!